Patricia

Mijn naam is Patricia Smink en ik ben gek op dieren. Van kleins af aan hebben dieren ons gezin vergezeld, van honden tot konijnen en zelfs een roodwangschildpad heeft bij ons gewoond. Pas sinds een jaar ben ik huisdierloos nadat mijn hondje Sunny op zeventienjarige leeftijd overleed. Gelukkig heb ik vele foto's van haar wat nu mooie herinneringen zijn.

 

Fotograferen is een uit de hand gelopen hobby geworden in de loop der jaren. Ik begon met een klein huis, tuin en keuken cameraatje maar al gauw begon deze te vervelen omdat ik niet het resultaat kreeg wat ik wilde. Al gauw kwam er een compact camera met een groot zoombereik, de foto's werden steeds beter. Het gebruik van de compact camera vond ik minder, hij reageert niet altijd even vlot. Een vogel is gevlogen voor de camera hem scherp gesteld heeft. Dat was de rede dat ik een spiegelreflex camera heb aangeschaft. Hij reageert snel en maakt nog scherpere foto's, dit ik ook de camera die ik gebruik voor de huisdieren.

 

In de natuur heb ik vele foto's gemaakt. Ik merkte steeds meer dat mijn interesse naar huisdierenfotografie ook groter werd. Een hond of kat op straat die in tegenkom komt regelmatig op de foto te staan. Het leverde mooie plaatjes op.

Nu wil ik niet meer wachten op een huisdier wat voorbij loopt, ik wil mooie reportages maken op afgesproken plekken. Weer een verder uitbreiding van een mooie hobby!

Tevens heb ik mij ontwikkeld in de portretfotografie. Een fotoreportage van één persoon, de kinderen of een heel gezin, het behoort tot de mogelijkheden.

 

Mocht u geintreseed zijn in een fotoreportage kijk dan verder op deze site. Natuurlijk is mijn portfolio te zien zodat u weet wat u verwachten kan!

 

Patricia Smink

 

(Foto P.Smink; Sunny 17 jaar)